Maak kennis met Luuk Overweg en Danny Ellenbroek

Zoals bij iedereen bekend, is er krapte op de arbeidsmarkt en is het lastig om nieuwe medewerkers aan te trekken. Wij zijn er dan extra trots op dat we sinds 1 oktober jl. niet 1 maar 2 nieuwe collega’s hebben kunnen verwelkomen bij Ekowood Houses!

Luuk Overweg is in dienst gekomen als Werkvoorbereider. Luuk heeft dit jaar zijn studie Bouwkunde aan de Hogeschool Saxion afgerond. Danny Ellenbroek is gestart als Projectmanager en heeft hiervoor o.a. bij Schutte Bouw & Ontwikkeling, Van Norel Bouwgroep en the Citadel Company gewerkt. 

Danny en Luuk worden mede verantwoordelijk voor de uitvoering van diverse Ekowood projecten door ervoor te zorgen dat de planning van de Ekowood Fabriek en de bouwplaatsen perfect op elkaar afgestemd zijn.

Luuk: “Houtbouw zie ik als een belangrijk aandeel in de toekomst van de woningbouw. Ik vind het dan ook een uitdaging om vanaf een vroeg stadium aan de slag te gaan bij Ekowood Houses.”

“Ik ben heel enthousiast over de duidelijke visie en de kans om een bijdrage te kunnen leveren aan het ontwikkelen van woningen in ons natuurlijke en circulaire woonconcept” vult Danny verder aan.

Van harte welkom Luuk en Danny, we wensen jullie veel succes en werkplezier!

 

fotobijschrift: Danny Ellenbroek (links) en Luuk Overweg (rechts)

+
Welkom bij Ekowood Houses! Speciaal voor de zakelijke markt hebben wij het Ekowood Woonconcept ontwikkeld. Samen met ons duurzaam ontwikkelen?