Maurits van der Woude aan de slag bij Ekowood Houses

Geplaatst op 09 febuari 2023


Sinds 1 februari jl. is Maurits bij ons in dienst als Commercieel Directeur

Maurits van der Woude aan de slag bij Ekowood Houses Maurits van der Woude aan de slag bij Ekowood Houses

Maurits is na zijn studie Bouwkunde aan de TU Delft gestart als taxateur van vastgoed in Den Haag. Sindsdien is hij altijd werkzaam geweest in de vastgoedwereld in commerciële rollen bij beleggers en projectontwikkelaars, zowel nationaal als internationaal, bij verschillende organisaties en als zelfstandige.

Na het afronden van zijn laatste opdracht bij een innovatieve start-up in de second life van batterijen uit EV auto’s, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Bij voorkeur in een innovatieve omgeving en vastgoed gerelateerd, want daar ligt uiteindelijk toch zijn passie, kennis en ervaring.

Maurits: “Ekowood Houses sprak mij meteen aan. Een sterke visie, een doordacht en innovatief bouwconcept en een heldere ambitie om een lange termijn bijdrage te willen leveren aan de klimaatdoelen die we met zijn allen hebben.

Ik kijk er met vertrouwen en plezier naar uit om een langjarige bijdrage te mogen leveren aan de ambities van Ekowood Houses en tegelijkertijd de gebouwde omgeving een beetje dichter bij de natuur te brengen”.

Van harte welkom Maurits, we wensen je veel succes en werkplezier!+
-- VACATURE ALERT -- Wij zijn op zoek naar collega's, wil je ook bij Ekowood Houses werken? Bekijk dan onze vacatures!