Modelwoning van Ekowood Houses met X-Tile zonnepanelen

Geplaatst op 01 december 2022


In nieuwbouwwijk Weidebos in het Limburgse Helden staat sinds kort een vrijstaande modelwoning van Ekowood Houses. Deze woning is voorzien van een Wevolt Energiedak dat is gedekt met X-Tile zonnepanelen; zonne-energie met een strakke uitstraling.

Modelwoning van Ekowood Houses met X-Tile zonnepanelen Modelwoning van Ekowood Houses met X-Tile zonnepanelen

Dat is onder meer te danken aan het feit dat de Wevolt X-Tile zonnepanelen worden gecombineerd met de keramische dakpannen in dezelfde kleur. Het resultaat is een zeer rustig dakbeeld, waarin de zonnepanelen nauwelijks opvallen. Het duurzame karakter van de zonnepanelen sluit naadloos aan bij het Ekowood Woonconcept, waarin duurzaam en circulair bouwen centraal staan.

“Onze keuze voor Wevolt X-Tile zonnepanelen sluit prima aan bij de groene omgeving van Helden en bij onze filosofie,” vertelt Martijn van Toor van Ekowood Houses. “Het zijn de meest circulaire in Nederland geproduceerde zonnepanelen. Bovendien past de 30 jaar product- en vermogensgarantie uitstekend bij onze langetermijnvisie. De woning is energieneutraal en de X-Tile zonnepanelen dragen bij aan de zeer goed isolerende gebouwschil van de woning. De combinatie van verwarming met infraroodpanelen met deze esthetische zonnepanelen, is wat ons betreft een win-winsituatie.”

 

 

Meer info over X-Tile zonnepanelen >>

©Wienerberger 

Modelwoning van Ekowood Houses met X-Tile zonnepanelen
Modelwoning van Ekowood Houses met X-Tile zonnepanelen
Modelwoning van Ekowood Houses met X-Tile zonnepanelen
+
-- VACATURE ALERT -- Wij zijn op zoek naar collega's, wil je ook bij Ekowood Houses werken? Bekijk dan onze vacatures!