Ronald Knoll (51) treedt per 1 januari 2021 in dienst bij Ekowood Houses als Commercieel Directeur

Knoll wordt mede verantwoordelijk voor de groei van de projectontwikkelaar die gespecialiseerd is in biobased en circulaire woningen en projecten. Hij zal zich met name richten op ontwikkelingen in noord en oost Nederland. Op dit moment werkt Ronald bij het Zwolse Jansen Vastgoed als Operationeel Directeur. Daarvoor was hij werkzaam als Relatiemanager bij de Rabobank en ING. Sinds juli van dit jaar is hij tevens Lid van de RvC bij Woningstichting Vechtdal Wonen. Daarnaast is hij bestuurslid bij enkele Zwolse netwerkorganisaties zoals MKB Regio Zwolle en Stichting Metropool Regio Zwolle.

 

“Ik heb bijzonder veel zin in deze uitdaging. Ekowood Houses is een nieuw ontwikkel- en bouwconcept in een snel veranderde woningmarkt. In mijn nieuwe rol hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de ambities van dit jonge bedrijf” aldus Ronald.

 

Martijn van Toor, directeur/eigenaar van Ekowood Houses “We zijn erg blij met de komst van Ronald. Hij is, net zoals wij, heel enthousiast over het duurzame Ekowood Houses.  Met zijn ruime werkervaring en uitgebreide netwerk is hij een waardevolle aanvulling op ons team”.

 

Fotografie Paul van der Wal

+
Welkom bij Ekowood Houses! Speciaal voor de zakelijke markt hebben wij het Ekowood Woonconcept ontwikkeld. Samen met ons duurzaam ontwikkelen?