ekowood_woonconcept_corporaties_vraag

De vraag

Door de snelle groei van 1-2 persoonshuishoudens in Nederland zijn in de sociale huursector vraag en aanbod uit balans. Nieuwbouw van huurwoningen in dit segment is hard nodig. Ons woonconcept biedt corporaties de ideale circulaire en biobased woning: betaalbaar, duurzaam, comfortabel én met een gezond binnenklimaat.

Ons woonconcept
ekowood_woonconcept_corporaties_onzewoningen

Onze woningen

Een woning van Ekowood Houses is standaard een nul-op-de-meterwoning en EPV-proof. Wij bouwen prefab woningen die enorm hoog gewaardeerd worden qua woongenot en die helemaal zijn afgestemd op de woonwensen van deze tijd. De woningen zijn geschikt voor zowel verkoop als verhuur. Bovendien zijn de onderhoudskosten minimaal als gevolg van de gebruikte biobased materialen. Elke woning voldoet uiteraard aan het landelijke Bouwbesluit.

Meer info
ekowood-woonconcept-corporaties-onze-werkwijze

Onze werkwijze

Onze all-electric woningen worden in de fabriek gebouwd. Door slim in te zetten op onze milieuvriendelijke bouwprocessen is er weinig stikstofuitstoot tijdens de bouw van onze woningen. De kant-en-klare bouwdelen en units worden vervolgens snel op de bouwplaats gemonteerd, de afbouw van de woningen duurt een paar maanden. Hierdoor is de overlast voor omwonenden in de buurt minimaal.

Meer info
ekowood-woonconcept-corporaties-uw-klant

Uw klant

Uw klant is koning te rijk! Want in een Ekowood woning woon je duurzaam, betaalbaar én comfortabel. De woningen zijn zeer geluidsisolerend en door het damp-open bouwsysteem gaat de ventilatie natuurlijk. Uiteraard zijn de woningen voorzien van alle gemakken en moderne installaties.

+
-- VACATURE ALERT -- Wij zijn op zoek naar collega's, wil je ook bij Ekowood Houses werken? Bekijk dan onze vacatures!
Bouwplaats Ekowood Houses in nieuwe Rabobank merkcampagne