17 vrijstaande woningen De Terpen Zwolle

17 vrijstaande woningen

Aan de rand van Breezicht in nieuwbouwwijk Stadshagen in Zwolle verschijnen binnenkort 17 vrijstaande woningen op 2 eilandjes in het groen (terpen). De woningen zijn ontworpen door architect Tim Versteegh en worden ontwikkeld door VanWonen. Allemaal circulaire woningen met innovatieve duurzaamheidsoplossingen, energieneutraal en klimaatadaptief.

Meer info
De Wandeling Muiden

De Wandeling

Naast het sportterrein Bredius in Muiden ontwikkelt Slokker Vastgoed een project met 90 houten woningen. Naast 25 koopwoningen komen er 15 middeldure en 50 sociale huurwoningen, die door de woningcorporaties Dudok Wonen en G&O worden verhuurd. De 90 woningen zijn verdeeld over vijf losse gebouwen die aan de Muidertrekvaart liggen tegenover nieuwbouwlocatie De Krijgsman aan de ene kant en sporthal Bredius aan de andere kant. De gebouwen komen in een zorgvuldig ontworpen landschap te staan, inclusief een aantal mooie wandelroutes die aansluiten op de omgeving.

Meer info
31 woningen Sint Odilienberg

16 woningen en 15 appartementen

Ekowood Houses heeft een prijsvraag van Wonen Limburg gewonnen voor de ontwikkeling en bouw van 31 woningen in het plan Petrusberg in Sint Odiliënberg. De 16 woningen en 15 appartementen, bestemd voor de sociale huur, worden gerealiseerd op de locatie van een voormalig verzorgingstehuis aan de Willem Alexanderlaan. 

ekowood-woonconcept-projecten-in-ontwikkeling-17 parkvilla's

17 Parkvilla's

In de wijk Westenholte in Zwolle ontwikkelen we 17 vrijstaande parkvilla's. Het nieuwbouwplan wordt gerealiseerd in een groene omgeving aan de Stinsweg op een steenworp afstand van het levendige centrum van Zwolle.

+
-- VACATURE ALERT -- Wij zijn op zoek naar collega's, wil je ook bij Ekowood Houses werken? Bekijk dan onze vacatures!
Bouwplaats Ekowood Houses in nieuwe Rabobank merkcampagne