In ontwikkeling

In verkoop

In uitvoering

Gerealiseerd

nieuwbouw_Wiarda
nieuwbouw_wiarda_ekowood

5 Ekowood pakhuizen

In de moderne en duurzame Ekowood Pakhuizen in Leeuwarden woon je in een circulaire en biobased woning met oerdegelijke pluspunten. De woningen worden gebouwd van duurzaam geproduceerd hout en herbruikbare bouwmaterialen. De woning is energiezuinig, geluiddempend, zomers koel en in de winter aangenaam warm. Bovendien zijn de pakhuizen met een woonoppervlak van 160 m2, verdeeld over 3 woonlagen, zeer riant. Dit pakhuis is een ideale gezinswoning maar ook 'empty nesters' wonen hier royaal met gecombineerd baden en slapen op de verdieping. Bovendien is uit recent onderzoek gebleken dat je toekomstige energierekening te verwaarlozen is, omdat elke woning wordt opgeleverd met 40 zonnepanelen!

Over de locatie
18056_2019-10-21_B0_CMS

Circulair wonen

In Wiarda woon je 100% circulair èn biobased in je moderne pakhuis. Alle onderdelen van je woning kunnen slim worden (her)gebruikt zoals de clickbrick gevelstenen. De woningen worden gebouwd met bouwmaterialen waar veel aandacht is voor herkomst, milieuvriendelijke productie en transport. Ultiem natuurlijk wonen in een prachtige omgeving!

Bekijk kavels
R004-1001-EW-6000-03_vg

Duurzaam wonen

De pakhuizen zijn bijzonder en vooruitstrevend. Zo zijn de woningen grotendeels houtskelet, waarbij de isolatie ook van hout is. Dit hout is duurzaam geproduceerd. De verwerking van boom tot bouwmateriaal kost relatief weinig energie. Er is geen sprake van roofbouw; voor iedere gekapte boom die wordt gebruikt, geldt een terugplant verplichting.

Bekijk woningen

Ontwikkeling

Brummelhuis

Realisatie

Regeling

Gebiedsontwikkeling

BPD

Verkoop en inlichtingen

Makelaardij Hoekstra
+
Welkom bij Ekowood Houses! Speciaal voor de zakelijke markt hebben wij het Ekowood Woonconcept ontwikkeld. Samen met ons duurzaam ontwikkelen?