'Duurzamer dan dit wordt het niet'

In de moderne en duurzame Ekowood Pakhuizen in Leeuwarden woon je in een circulaire en biobased woning met oerdegelijke pluspunten. De woningen worden gebouwd van duurzaam geproduceerd hout en herbruikbare bouwmaterialen. De woning is energiezuinig, geluiddempend, zomers koel en in de winter aangenaam warm. Bovendien zijn de pakhuizen met een woonoppervlak van 160 m2, verdeeld over 3 woonlagen, zeer riant. Dit pakhuis is een ideale gezinswoning maar ook 'empty nesters' wonen hier royaal met gecombineerd baden en slapen op de verdieping. Bovendien is uit recent onderzoek gebleken dat je toekomstige energierekening te verwaarlozen is, omdat elke woning wordt opgeleverd met 40 zonnepanelen!

locatie
locatie
locatie
variant indeling
indeling
variant indeling
voorbeeld indeling 2e verdieping
doorsnede woning
variant indeling
Ekowood pakhuis
variant indeling
Ekowood pakhuis - interieur
variant indeling
Ekowood Houses
Houten constructie
3270_zuidlanden_wiarda_b2b_herenhuizen_01
3270_zuidlanden_wiarda_frontaal_herenhuizen_01
3270_zuidlanden_wiarda_b1_herenhuizen_01

Fries waterdorp

Wonen in Wiarda is een perfecte combinatie van waterrijk en landelijk wonen. Hier woon je in een open landschap met prachtige vergezichten, waterpartijen en rietstroken. De wijk ligt op een steenworp afstand van de stad Leeuwarden, aan de zuidoostzijde van het dorp Goutum. In Wiarda woon je landelijk met alle gemakken van de stad dichtbij!

_EkowoodWiarda_slaapkamer

Natuurlijk comfort

Het comfort van de bewoners staat uiteraard voorop! Circulair bouwen heeft de gezondheid van jou en je leefomgeving als vertrekpunt. Het damp-open binnenklimaat is een aparte sensatie. Als natuurlijk comfort in een huis dat leeft. Vrijer, gezonder, ademend. Wie dat bijzondere gevoel eenmaal heeft beleefd, weet wat we bedoelen.

Ontwikkeling

Brummelhuis

Realisatie

Regeling

Gebiedsontwikkeling

BPD

Verkoop en inlichtingen

Makelaardij Hoekstra
+
Welkom bij Ekowood Houses! Speciaal voor de zakelijke markt hebben wij het Ekowood Woonconcept ontwikkeld. Samen met ons duurzaam ontwikkelen?